07.12.15

Pomalý advent


Letos je všechno trochu jinak. Téměř celý listopad jsme "díky" bacilům byli rádi, že jsme rádi a tak se žádné předvánoční šílení nekonalo a ani konat nebude. Musíme pěkně po-ma-lu, zdraví má přednost. A kupodivu to jde - postupně vplouváme do adventního období, kalendáře jsme vytáhli loňské (psala jsem o nich tady) a jen je znovu naplnili, tady přidali větvičku, tam svíčku, každý den něco málo a postupně nám tu vznikají ...Vánoce.







I když mám ozdob a dekorací dvě obrovské krabice, každý rok se neubráním koupi alespoň jedné ozdobičky do party. Letos jsem se přímo ulakomila a koupila hned dvě. Byly totiž v setu a ve slevě. Původně jsem si je chtěla vyrobit sama, návodů je plný Pinterest, ale tahle nabídka byla příliš lákavá.
Prozatím zdobí torzo našeho fikusu benjaminu, ale možná jim do Vánoc najdu ještě jiné místo - třeba na rozkvetlých větvičkách barborky, které jsme si včera přinesli z Petřína (ano, na Petříně některé stromy v této době opravdu kvetou a ne, větvičky jsme netrhali z živých stromů, ale sbírali na zemi).





Klidný advent i vám!!!

2 komentáře:

  1. Jsou to nadherne ozdoby, nedivim se ,ze jste neodolala:-), a torzu slusi:-), zdravi Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a souhlasím, vypadá to, že na fikusu zůstanou celoročně:-)

      Vymazat

Díky za návštěvu, přijďte zase:-)